top of page

Wat bieden wij ?

Kapsalon

Pueblo 40 is een eigentijdse kapsalon midden in Reeuwijk-dorp. In deze ruime salon heb je alle tijd om weer tot jezelf te komen en heerlijk te ontspannen. Het team onder leiding van Sanne van Riel is perfect op elkaar ingespeeld. Hier wordt je professioneel behandeld door ervaren stylisten voor wie kwaliteit op de eerste plaats staat. Pueblo 40 is een groot voorstander van natuurlijke producten en ammoniavrije kleuringen.  

Barbershop

Er is ook een plek binnen Pueblo 40 waar de man tot rust kan komen. In de ouderwetse barbershop wordt zowel geknipt als geschoren, snorren gemoduleerd en baarden getrimd. Wat dacht je van bijvoorbeeld een heerlijke” Italian Shave”? Onze vrouwelijke barbier heeft het vak geleerd in o.a. de bekende Barbershop New York. Verder kun je ook terecht bij Barbershop Pueblo 40 voor de juiste scheerproducten, kwasten, pommades, aftershave, cologne en scheerzeep.Manicure

Sedert kort kunt u bij ons ook terecht om uw nagels te laten stylen door een goed opgeleide nagelstyliste.


Bruidsarrangement

De professionele bruidsstylisten van Kapsalon Pueblo 40 verzorgen graag jouw bruidskapsel. Tijdens de proefsessie nemen we uitgebreid de tijd om samen met jou te bepalen welk bruidskapsel jou tot mooiste bruid zal maken. Onze haarstylisten zijn getraind in het geven van advies hierover, zodat het bruidskapsel je te allen tijde zal opsieren en de sterke punten in je uiterlijk naar voren zal halen. Wij vinden het niet alleen van belang dat je bruidskapsel er mooi uitziet, maar ook dat het goed en stevig zit, zodat je er de hele dag en avond plezier van zult hebben.

Visagie

Bij mooie hairstyling hoort natuurlijk ook goede visagie. Bij Pueblo 40 is het ook mogelijk uw visagie te verzorgen. Gewoon voor overdag, voor een feestje of bruidsmake-up. De exclusieve producten van Make-up Studio zorgen voor de finishing touch. Deze professionele producten zijn ook verkrijgbaar in de kapsalon.

bottom of page