Kapsalon Pueblo 40 Bodegraven-Reeuwijk

0182-391199

Dorpsweg 40 Reeuwijk

Wat bieden wij ?

 

Kapsalon

Pueblo 40 is een eigentijdse kapsalon midden in Reeuwijk-dorp. In deze ruime salon heb je alle tijd om weer tot jezelf te komen en heerlijk te ontspannen. Het team onder leiding van Sanne van Riel werkt al lange tijd samen en is perfect op elkaar ingespeeld. Hier wordt je professioneel behandeld door ervaren stylisten voor wie kwaliteit op de eerste plaats staat. Pueblo 40 is een groot voorstander van natuurlijke producten en ammoniavrije kleuringen.  

Barbershop

Ook voor het scheren van uw baard en snor kunt u uiteraard bij ons terecht. Uw baard en/of snor worden op professionele wijze in model gebracht.


Spray Tanning

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevaren van overmatig of verkeerd zonnen en zonnebankgebruik. Ondanks deze gevaren blijft de vraag naar een mooi egaal bruine teint bestaan. Spray Tanning bij Pueblo 40 biedt hiervoor dé uitkomst: een veilige en snelle manier om in een paar minuten tijd een prachtige egale bruine teint te krijgen. Het is hét grote alternatief ten opzichte van de zon en zonnebank. Er zijn diverse kleuren beschikbaar en voor elk huidtype geschikt.

Bruidsarrangement

De professionele bruidsstylisten van Kapsalon Pueblo 40 verzorgen graag jouw bruidskapsel. Tijdens de proefsessie nemen we uitgebreid de tijd om samen met jou te bepalen welk bruidskapsel jou tot mooiste bruid zal maken. Onze haarstylisten zijn getraind in het geven van advies hierover, zodat het bruidskapsel je te allen tijde zal opsieren en de sterke punten in je uiterlijk naar voren zal halen. Wij vinden het niet alleen van belang dat je bruidskapsel er mooi uitziet, maar ook dat het goed en stevig zit, zodat je er de hele dag en avond plezier van zult hebben.

Visagie

Bij mooie hairstyling hoort natuurlijk ook goede visagie. Bij Pueblo 40 is het ook  mogelijk uw visagie te verzorgen. Gewoon voor overdag, voor een feestje of bruidsmake-up. De exclusieve producten van Make-up Studio zorgen voor de finishing touch. Deze professionele producten zijn ook verkrijgbaar in de kapsalon.