Kapsalon Pueblo 40 Bodegraven-Reeuwijk

0182-391199

Dorpsweg 40 Reeuwijk

Bruidskapsel Pueblo 40 Reeuwijk

Bruidskapsel Kapsalon Pueblo 40 Reeuwijk

Bruidsarrangement

De professionele bruidsstylisten van Kapsalon Pueblo 40 verzorgen graag jouw bruidskapsel. Tijdens de proefsessie nemen we uitgebreid de tijd om samen met jou te bepalen welk bruidskapsel jou tot mooiste bruid zal maken. Onze haarstylisten zijn getraind in het geven van advies hierover, zodat het bruidskapsel jou te allen tijde zal opsieren en jouw sterke punten in je uiterlijk naar voren zal halen. Wij vinden het niet alleen van belang dat je bruidskapsel er mooi uit ziet, maar ook dat het goed en stevig zit, zodat je er de hele dag en avond plezier van zult hebben.

Locatie Kapsalon Pueblo 40 Reeuwijk

Kapsalon Pueblo 40  bevindt zich midden in Reeuwijk-dorp. Mede door deze centrale ligging is de kapsalon ook goed bereikbaar voor klanten uit Bodegraven, Waddinxveen, Boskoop, Gouda, Woerden, Alphen aan den Rijn etc. Verder zijn er ook gratis parkeerplekken voor de deur en ligt de kapsalon aan een doorgaande weg.
dorpsweg 40 reeuwijk

Routebeschrijving kapsalon vanuit Bodegraven, Waddinxveen, Boskoop, Gouda, Alphen aan den Rijn en Woerden

Vanuit Bodegraven, Boskoop, Waddinxveen en Gouda ben je bij de kapsalon binnen 10 minuten. Wil je de kapsalon bezoeken vanuit Alphen aan den Rijn, Woerden e.d. dan doe je er 15 minuten over. Je kunt hiernaast op de kaart voor een routebeschrijving klikken.