top of page

Kapsalon Pueblo 40 Reeuwijk

Kapsalon

Pueblo 40 is een eigentijdse kapsalon midden in Reeuwijk-dorp. In deze ruime salon heb je alle tijd om weer tot jezelf te komen en heerlijk te ontspannen. Het team onder leiding van Sanne van Riel werkt al lange tijd samen en is perfect op elkaar ingespeeld. Hier wordt je altijd professioneel behandeld door stylisten die jaren in het vak zitten en voor wie kwaliteit op de eerste plaats staat. Pueblo 40 is een groot voorstander van natuurlijke producten en ammoniavrije kleuringen.

Locatie Kapsalon Pueblo 40 Reeuwijk

Kapsalon Pueblo 40 bevindt zich midden in Reeuwijk-dorp. Mede door deze centrale ligging is de kapsalon ook goed bereikbaar voor klanten uit Bodegraven, Waddinxveen, Boskoop, Gouda, Woerden, Alphen aan den Rijn etc. Verder zijn er ook gratis parkeerplekken voor de deur en ligt de kapsalon aan een doorgaande weg.

Routebeschrijving kapsalon vanuit Bodegraven, Waddinxveen, Boskoop, Gouda, Alphen aan den Rijn en Woerden


Vanuit Bodegraven, Boskoop, Waddinxveen en Gouda ben je bij de kapsalon binnen 10 minuten. Wil je de kapsalon bezoeken vanuit Alphen aan den Rijn, Woerden e.d. dan doe je er 15 minuten over. Je kunt hiernaast op de kaart voor een routebeschrijving klikken. 

bottom of page