top of page

Visagie make-up studio Pueblo 40 Reeuwijk

Visagie

Bij mooie hairstyling hoort natuurlijk ook perfecte visagie. Bij Pueblo 40 werken ervaren visagisten en die geven jou graag een goed advies en mooie make-up. Gewoon voor overdag, voor een feestje of bruidsmake-up. Wij laten jou stralen en brengen jouw uiterlijke schoonheid op een nog hoger niveau. De exclusieve producten van Make-up Studio zorgen voor de finishing touch. Deze professionele producten zijn ook verkrijgbaar in de kapsalon.

Locatie visagie studio Pueblo 40 Reeuwijk

Visagie studio Pueblo 40 bevindt zich midden in Reeuwijk-dorp. Mede door deze centrale ligging is de visagie studio ook goed bereikbaar voor klanten uit Bodegraven, Waddinxveen, Boskoop, Gouda, Woerden, Alphen aan den Rijn etc. Verder zijn er ook gratis parkeerplekken voor de deur en ligt de visagie studio aan een doorgaande weg.

Routebeschrijving spray tan studio vanuit Bodegraven, Waddinxveen, Boskoop, Gouda, Alphen aan den Rijn en Woerden


Vanuit Bodegraven, Boskoop, Waddinxveen en Gouda ben je bij de spray tan studio binnen 10 minuten. Wil je de spray tan studio bezoeken vanuit Alphen aan den Rijn, Woerden e.d. dan doe je er 15 minuten over. Je kunt hiernaast op de kaart voor een routebeschrijving klikken.

bottom of page