top of page

Spray tan studio Pueblo 40 Reeuwijk

Spray tanning

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevaren van overmatig of verkeerd zonnen en zonnebank gebruik. Ondanks deze gevaren blijft de vraag naar een mooi egaal bruine teint bestaan. Spray tanning bij Pueblo 40 biedt hiervoor dé uitkomst. Een veilige en snelle manier om in een paar minuten tijd een prachtige egale bruine teint te krijgen. Het is hét grote alternatief ten opzichte van de zon en zonnebank. Er zijn diverse kleuren beschikbaar en voor elk huidtype geschikt.

Locatie spray tan studio Pueblo 40 Reeuwijk

Spray Tan studio Pueblo 40 bevindt zich midden in Reeuwijk-dorp. Mede door deze centrale ligging is de spray tan studio ook goed bereikbaar voor klanten uit Bodegraven, Waddinxveen, Boskoop, Gouda, Woerden, Alphen aan den Rijn etc. Verder zijn er ook gratis parkeerplekken voor de deur en ligt de spray tan studio aan een doorgaande weg.

Routebeschrijving spray tan studio vanuit Bodegraven, Waddinxveen, Boskoop, Gouda, Alphen aan den Rijn en Woerden


Vanuit Bodegraven, Boskoop, Waddinxveen en Gouda ben je bij de spray tan studio binnen 10 minuten. Wil je de spray tan studio bezoeken vanuit Alphen aan den Rijn, Woerden e.d. dan doe je er 15 minuten over. Je kunt hiernaast op de kaart voor een routebeschrijving klikken.

bottom of page