top of page

Barbershop Pueblo 40 Reeuwijk

Barbershop

Er is ook een plek binnen Pueblo 40 waar de man tot rust kan komen. In de ouderwetse barbershop wordt zowel geknipt als geschoren, snorren gemoduleerd en baarden getrimd. Wat dacht je van bijvoorbeeld een heerlijke” Italian Shave”? Onze vrouwelijke barbier heeft het vak geleerd in o.a. de wereldberoemde Barbershop New York. Verder kun je ook terecht bij Barbershop Pueblo 40 voor de juiste scheerproducten, kwasten, pommades, aftershave, cologne en scheerzeep.  

Locatie Barbershop Pueblo 40 Reeuwijk

Barbershop Pueblo 40 bevindt zich midden in Reeuwijk-dorp. Mede door deze centrale ligging is de barbershop ook goed bereikbaar voor klanten uit Bodegraven, Waddinxveen, Boskoop, Gouda, Woerden, Alphen aan den Rijn etc. Verder zijn er ook gratis parkeerplekken voor de deur en ligt de barbershop aan een doorgaande weg.

Routebeschrijving barbershop vanuit Bodegraven, Waddinxveen, Boskoop, Gouda, Alphen aan den Rijn en Woerden


Vanuit Bodegraven, Boskoop, Waddinxveen en Gouda ben je bij de barbershop binnen 10 minuten. Wil je de barbershop bezoeken vanuit Alphen aan den Rijn, Woerden e.d. dan doe je er 15 minuten over. Je kunt hiernaast op de kaart voor een routebeschrijving klikken. 

bottom of page